h1

16. Dragostea e ca un razboi

Dragostea e ca un razboi; usor de inceput dar foarte greu de oprit” – Henry Louis Mencken

__________________________________________________________________________

 

EPOV

 

„Ma duc sa fac un dus. Cand ajunge Alice spune-i sa vina sus.” a spus Jasper, ridicadu-se de pe canapea. Mi-am aruncat mana in sus cu semnul pacii, ca sa stie ca l-am auzit. Eram la laptop, descarcand niste melodii pentru iPod-ul meu.

Dupa mai putin de un minut decat Jasper a urcat scarile cateva lovituri se auzira la usa din fata. Nu m-am deranjat sa ma ridic, stiam ca e Alice. Aproape imediat dupa batai, usa s-a deschis si ea sari inauntru. Puteam simti prezenta ei si m-am ridicat, ridicand o spranceana. Era uda de la ploaie,a fara ploua cu galeata, iar ea se uita la mine incruntata.

„Jasper a spus ca Isabella este bolnava” a spus ea.

“Da” am mormait uitandu-ma inapoi la televizorul meu. “Ceva acid la stomac sau ceva prostie”.Tata a spus ca a gasit-o pe podea in baie vomitand, si apoi si-a petrecut toata ziua in camera. Ne-a spus s-o lasam in pace si sa n-o intrebam de nimic. Nu vroiam s-o fac oricum, pot sa am grija singur de mine, dar am fost putin dezamagit pentru ca asta insemna ca nu o voi vedea toata ziua.

„Jasper e in dus, a spus sa te duci sus acolo,” am spus dupa un moment, uitandu-ma inapoi la ea. Ea a oftat si a dat din cap, intorcandu-se si s-a indreptat spre scari. Mi-am intors atentia inapoi la ecran si laptopul meu a sunat. Am oftat, dandu-mi ochii peste cap cand am vazut un mesaj de la JStanley4387. Vreau sa spun, da-o dracu,  nu putea sa fie mai creative cu rahatul asta?

Jstanley4387: Cf?

“Pe tine in 10 minute daca iti tarasti fundul pana aici” am scris. M-am intors inapoi la iTunes dar dupa un minut a scris din nou.

Jstanley4387: hehehe

Mi-am dat ochii peste cap. Nimeni nu a spus vreodata ca e desteapta, asta e sigur.

Jstanley4387: Chiar vr sa vin?

Am gemut, scuturandu-mi capul. Uram vorbirea prin texte, nu pot acei idioti sa scrie intregul cuvant sau este prea multa munca pentru mintile lor plapande sa-si aminteasca de ale dracu vocale?

“Vreau sa te fac asa ca grabeste-te” am scris. Am iesit si mi-am luat iPod-ul, punandu-l la incarcat. M-am ridicat dupa cateva minute, mergand spre bucatarie pentru a lua ceva de baut. Eram tensionat, corpul meu avea nevoie de un fel de eliberare. Am fost impotmolit in teme, am avut o gramada de teste saptamana asta, si antrenamentele la fotbal m-au terminat asa ca acum am timp pentru putina placere. Nu m-a ajutat faptul ca in fiecare noapte aveam cate o “iesire” de cand Isabella imi masase spatele. Nici o cantitate de laba nu a calmat-o si ma innebunea.

Am auzit pietrisul miscandu-se si m-am uitat pe fereastra. Am vazut mica Toyota Corolla rosie si am ranjit. M-am intalnit cu Jessica la usa din fata, facandu-i semn sa vina inauntru. Si-a parcat bucata mica de rahat auto langa nenorocita de usa, si tot a folosit o umbrella pentru a ajunge inauntru. Iisuse, nici chiar Alice nu lasa putina ploaie sa o deranjeze. Nu o intelegeam – eram pe cale sa-i nenorocesc parul sis a o fac sa transpire oricum.

Nu pot minti – m-am simtit ca naiba s-o aduc in casa cu Isabella aici. Dar afara ploua cu galeata asa ca sigur nu puteam s-o facem afara. Nimeni nu se futea in masina mea si nu era nici o cale sa ma urc in casuta din copac a ei asa ca era singura mea optiune. Credeam ca Isabella nu va stii niciodata, din moment ce ea era inchisa in camera ei,bolnava. Trebuia doar s-o fac pe Jessica sa nu mai zbiere in halul ala.

Nici macar nu vroiam sa ma gandesc de ce ma deranja sa ma fut cu o fata cu Isabella in aceasi casa. Nu am dat un rahat inainte. Nici macar nu ma mai deranja ca propriul meu tata sa ma auda tragandu-i-o unei fete.

Jessica era dragastoasa si sensibila si a fost enervand de la plecare-sosire, dar am incercat sa ignor asta.Mi-am trecut bratul peste soldurile ei si am urcat repede scarile.Am ajuns la etajul al doilea si am inghetat cand ochii mei au zarit-o pe ISabella.Arata oribil,mai palida decat orice persoana pe care am vazut-o in viata mea.Transpira si tremura vizibil.Durea s-o vad atat de bolnava si apoi m-am simtit rusinat pentru ca stateam acolo cu Jessica,ca si cum m-ar prinde inseland-o sau ceva de genu.Doamne,ce se intampla cu mine?Nu era nici un motiv pentru prostia asta- nu faceam nimic rau.

Practic a fugit pe langa noi si Jessica a chicotit. Mi-am dat ochii peste cap si am tras-o pe scari. Imediat ce am ajuns in dormitorul meu Jessica s-a indreptat direct spre gatul meu si a inceput sa-l sarute si sa-l linga.

“Sa nu ma marchezi” am spus,mergand in spatele ei pana la pat.Genunchii ei au lovit patul asezandu-se apoi cu fundul pe el.Mi-am dat tricoul jos,punandu-l pe marginea patului.Jessica incepu sa-si descheie camasa si-o dadu jos.Si-a deschis pantalonii apoi si i-a dat jos,stand pe coatele ei pentru a o vedea in sutien si chiloti.Mi-am deschis cureaua si mi-am deschis pantalonii.I-am dat jos impreuna cu boxerii,lasandu-mi penisul liber.Jessica gemu cand il vazu si eu am ranjit.Stiam ca eram binecuvantat in ambele parti,lungime si latime,si am obiceiul de a le intinde pe fete atunci cand patrund in ele.Virginele ma suportau greu,cat de stramte era ele si cat de mare eram eu.Nu am regulat prea multe virgine,cred ca vreo 3 majorete pe care le stiam,si de obicei le fac prima data ca un iad facand-o mult mai dureros decat ar trebui sa fie –nu numai din cauza marimii mele,dar si din cauza faptului ca nu le luam usor.Vroiau sa le fut,asa ca le-am futut.Stiau in ce se bagau.

Mi-am dat jos pantalonii si boxerii si am inceput sa merg spre marginea patului. M-am intins si i-am apucat mana Jessicai, ridicand-o. Cu o mana mi-am apucat penisul, cealalta ducandu-se la capul Jessicai. Am impins-o inainte si ea si-a despartit buzele, luandu-ma in gura ei. S-a oprit cam la jumatate si nu am impins-o mai mult, stiind ca nu va putea sa reziste la mai mult. Nu eram chiar atat de nesimtit sa o sufoc intentionat.

A inceput sa-si miste capu si sa mi-o suga,provocandu-mi o placere.M-am aplecat si i-am desfacut sutienul,dandu-i-l jos.Am pipait putin apoi am tras-o de sfarc,facand-o sa sara si sa strige.M-a muscat cu dintii si eu am suierat,lasandu-mi capul pe spate.Am pipait sa gasesc sertarul si am scos un prezervativ.L-am deschis si am scos-o din gura Jessica-i,punandu-l.Ea s-a urcat in pat si m-am urcat peste ea,frecandu-ma de ea.Si-a departit picioarele si m-am alineat,penetrand in ea si umpland-o complet dintr-o singura miscare.

A tipat si eu am gemut. „Mai incet,” am spus, nevrand ca lumea sa o auda. Jessica s-a uitat la mine neincrezatoare, deoarece de obicei nu imi pasa, dar nu doaream ca Isabella sa ne auda. Incercam sa-mi spun ca era pentru ca ii este rau si as fi nepliticos ca dracu sa o tin treaza daca s-a intors in camera ei si incearca sa doarma, ignorand cealalta parte din mine care nu vroia ca ea sa stie ce fac.

I-am apucat picioarele punandu-le pe soldurile mele,impingandu-ma mai tare in ea.Incerca sa ramana tacuta dar nu a putut ascunde in intregime sunetele,iar eu nu o luam usor.Simteam tensiunea formandu-se in mine,sperma venind repede.

Am ajuns cu o mana jos si i-am prins clitorisul Jessicai, stiind ca rahatul asta o va aduce mai repede la orgasm. Mi-a tipat numele si pasarica ei a incepus sa se contracte cand a ajuns la orgasm. Eliberarea mea era atat de a dracu de aproape si ma impingeam mai tare pentru a ma pregati. Am simtit familiara furnicatura venind, cand o bubuitura puternica  din hol a ricosat in camera mea. A sunat ca si cum cineva a lovit zidul de langa camera mea cu ceva tare. Mi-am incetinit miscarile, speriat si enervat deoarece distragerea a facut furicaturile sa dispara. Am impins o data, tare, sperand sa se intoarca cand am auzit-o pe Alice strigandu-l pe Jaspe, un tipat strident si panicat. M-a speriat ca dracu, pentru ca Alice nu era genul care sa se ingrozeasca usor. Ceva era foarte gresit.

Am scos-o imediat,luand prezervativul si aruncandu-l pe podea.Am luat o pereche de pantaloni de trening si i-am imbracat,fugind la usa.Jessica striga in urma mea,dar nu mi-a pasat de ea in acel moment.M-am oprit in usa deschisa si am intepenit cand am vazut-o pe Isabella zacand pe podea,rece,cu Alice ghemuita in spatele ei.Alice s-a uitat la mine,panica de pe fata disparand putin cand m-a vazut pe mine.Isabella nu se misca,ochii ei erau inchisi,si daca pieptul ei nu se misca usor spuneai ca e moarta.

Sentimentul care s-a scurs prin mine aproape mi-a luat respiratia. Frica si disperarea pe care le simteam erau intense. Stand acolo, uitand-ma la corpul fara vlaga si palid de pe podea, ma simteam al dracu de devastat.

Si atunci am stiut.Am construit ziduri si am evitat sentimente,nu dadeam doi bani pe nimeni altcineva decat persoana mea si familia mea,si fata asta vine valsand in viata mea si intr-o luna sterge tot.Imi darama zidurile si vede prin exteriorul meu dur,gaseste o cale pe sub pielea mea si in inima mea.Si face asta fara sa incerce macar,fara sa vrea.

M-am indragostit de ea, la dracu. In acea fractiune de secunda in care m-am uitat la ea zacand pe podea in suferinta, am realizat. Motivul pentru care nu pot sa nu ma gandesc la ea, motivul pentru care ma furisez in camera ei noapte pentru a o vedea cum doarme. Motivul pentru care ma intreb la ce se gandeste si ce viseaza. Motivul pentru care ma uit dupa ea de fiecare data cand intru intr-o camera, motivul pentru care ascultam atat de atent sunetele care vin dinspre camera ei. Motivul pentru care nenorocitul ei de raset ma face sa zambesc, motivul pentru care suspinul ei imi face pieptul sa ma doara.

Imi pasa de ea.Nu,sterge asta.O iubesc.Nu mi-am permis sa iubesc pe nimeni altcineva de cand mi-am pierdut mama,spunandu-mi ca durerea de a pierde pe cineva nu merita,mai ales cand traim viata pe care o traim.Ii resping pe oameni si ii enervez pentru ca e mai usor in felul acela.Nimeni nu ajunge la mine,intotdeuna  tin oamenii la distanta.Dar ea a ajuns inauntru.

Am impins toate aceste ganduri la o parte, incercand sa le uit deoarece nu ma puteam ocupa cu asta, si am ridicat-o de pe podea. Eram putin uimit de cat de usoara era. La dracu, fata asta manca ceva?

Jasper a venit la etaj si vazand ce se petrece,a fugit jos sa-si ia telefonul pentru a-l suna pe tata la spital.Alice a deschis usa camerei ei si am intrat inauntru,lasand-o pe Isabella pe pat.Jessica iesi din camera mea dar nu i-am acordat atentie,nu puteam sa-i acord atentie.Nu cat timp Isabella era ranita.Nimeni nu mai conta in acel moment exceptand-o pe ea.

„Isabella? Trezeste-te bella ragazza, deschide-ti ochii pentru mine.” am spus repede. La dracu, nici macar nu ma mai gandeam la ce spuneam.  Stiam ca Alice este in camera si ca stie destula italiana pentru a intelege ca i-am spus Bellei ‘fata frumoasa’, insa cuvintele au curs afara.

“Palmuieste-o sau ceva,nu asta ar trebui sa faci?” intreba Jessica din prag.Am simtit un val de furie,strigand ca nimeni nu o va lovi.Ochii Isabellei s-au deschis si s-a uitat la mine.M-am simtit imediat usurat,sentimentele din mine fiind inca intense si depasitoare incat m-am descarcat in fata ei,strigand la ea pentru lesin,de parca ar fi fost vina ei sau de parca ar fi putut ajuta la ceva.A crezut ca e in probleme si ochii ei s-au umplut cu lacrimi,facandu-ma sa ma simt ca un cretin pentru felul in care am reactionat.Am incercat sa ma calmez si sa-i explic,spunandu-i ca a lesinat si ca m-a speriat al naibii de rau.

A incercat sa se ridice, chiar daca am insistat sa n-o faca. S-a uitat la usa, si expresia ei s-a schimbat, facandu-ma confuz. Parea ca este putin relaxata si ca este mai bine, insa acum arata aproape devastata. Eram confuz si m-am intor usor, uitandu-ma unde s-a uitat si ea. Ochii mei au cazut pe Jessica si am realizat ca purta doar tricoul meu.

M-am holbat la ea,mai furiospe mine decat pe ea,si i-am spus sa mearga sa se imbrace.Alice a iesit chiar dupa Jessica.

Isabella avea ochii inchisi. Am privit-o pentru un moment si nu am putut face altceva decat sa zambesc. Doamne, era frumoasa. „La mia bella ragazza”, am soptit, mangaindu-i fata. Stiam ca ea nu stia ce inseamna si eram bucuros pentru asta, insa nu m-am putut opri din a spune-o. Si-a deschis ochii si a intrebat ce inseamna si i-am spus ca nu conteaza, ca nu doreste sa stie.

Pentru ca era adevarat –nu vroia.Daca stia ca tocmai am facut-o “fata mea frumoasa” s-ar speria.Ne-am uitat unul la atul pentru un moment si am cautat pe fata ei un semn ca ea simtea ce simteam si eu;poate si ea era la fel ca mine.Dar ea doar s-a uitat la mine ca si cum ar fi fost in transa si nu i-am putut citi expresia.

Jessica a trantit usa de la camera mea, si eu m-am ridicat iritat. Am oprit-o in hol si ea a inceput sa fie lingusitoare, comportandu-se de parca ar fi geloasa pe atentia pe care i-o dau Isabellei.  A numit-o o servitoare data dracu si am cedat. Jessica nu stia toata treaba cu servitoarea, insa tot se uita de sus la ea pentru ca era aparent angajata sa ajute si asta ma enerva. Mi-am pastrat vocea joasa, dar cuvintele mele erau ascutite. Probabil ca i-am ranit sentimentele si nu ma va mai lasa sa intru in pantalonii ei dar nu-mi pasa. Oricum nu merita  si ma simteam protectiv fata de Isabella. La dracu, nu o voi lasa sa nu aiba lipsa de respect fata de ea.

 M-am intors pe Isabella si ea si-a cerut scuze de la mine si mi-a spus sa-i cer scuze Jessicai din partea ei.Am fost confuz la inceput,dar a inceput apoi sa-mi explice si m-a blocat.Ne-a auzit.A auzit gemetele si tipetele Jessicai si isi cerea scuze pentru ca ne-a intrerupt fututul.Amandoi eram rusinati si ma simteam ca naiba.Eram atat de depasit cu toate si faptul ca ea a stiut ma face sa vreau sa-mi lovesc creierul pentru ca mi-am intrecut limitele.

Am inceput sa huruiesc in italiana, majoritatea fiind un nonsens incoerent. Vorbeam despre cat de stupid am fost si de cat de amestecata era situatia. Eram intr-un fel de transa si nu l-am auzit pe fratele meu apropiindu-se.

Mi-a spus s-o i-au mai incet si m-am uitat la el,speriat si sperand ca nu si-a dat seama ceea ce am spus.Am crezut ca am fost norocos pentru prima data,dar apoi el s-a uitat la mine confuz.”

„Colpo di fulmine?” a intrebat. Am simtit teroare trecand prin mine. La dracu, stia. A auzit destul pentru a-si da seama.

Colpo di fulmine.Cand intalnesti pe cineva si te loveste ca un fulger – dragoste la prima vedere.

I-am spus sa ma ignore, nu am vrut sa spun ce a auzit el, si am plecat de acolo. Aveam nevoie sa ma gandesc, sa-mi fac curat in minte. M-am dus in camera mea, am luat un tricou si m-am incaltat, coborand scarile. Am iesit afara si am sarit in Volvo, pornindu-l si aruncandu-l in viteza, zburand departe de casa. Aproape am lovit masina tatalui meu , insa nu m-am deranjat sa opresc. Trebuia sa plec.

Am condus pana in Port Angeles si am oprit la un bar.Am cumparat a cincea vodka cu buletinul meu fals,o ieftinatura pentru ca,casa lor de credit era stricata si nu prea aveam bani.Nu mi-a pasat;ieftinatura va functiona.Mi-am inchiriat o camera de hotel cu buletinul fals si m-am cazat in ea.

In sfarsit am lesinat si m-am trezit la 11 dimineata urmatoare. Ma simteam ca dracu si am lipsit la scoala, insa nu-mi pasa de asta. Atata timp cat ma voi simti mai bine pentru a ma duce la antrenamentele de football voi fi bine.

Am platit si am mers spre masina,holbandu-ma la soare.Mi-am pus ochelarii de soare,stiind ca ochii mei pot fi inflamati.Am condus acasa respectand viteza limita pentru prima oara in viata mea,nevrand sa fiu tras pe dreapta pentru ca era posibilitatea ca alcoolul sa mai curga prin venele mele.Sunt sigur ca tata nu ar fi incantat sa-i vina acasa o amenda in mijlocul unei dupa-amieze de luni pentru ca fiul lui de 17 ani a condus sub influenta.

Da, nu sunt asa de sigur ca politistilor le-ar placea ce vor gasi in masina mea. Un pistol automat Colt 45 sub scaunul meu, incarcat cu gloante hallow-point. Nici nu sunt sigur daca tata stie de rahatul asta – dupa ce am facut anul trecut, nu stiu cum ar reactiona la gandu ca am un pistol acum. Dar el stia ca intotdeauna este mai bine sa fii in siguranta decât să-ți pară rău, deci nu cred că mi-ar face ceva dacă ar afla. Tata iubește armele, le trateaza ca și cum ar avea sentimente sau ceva de genul. Pentru tata, dacă nu ai grijă de o armă, înseamnă lipsă de respect. Ultima dată când i-am atins arma era sa facă un nenorocit de atac de panică.

Mi-am verificat telefonul pe drumul spre casa.L-am lasat in masina,ca sa nu fiu deranjat.Am vazut apelul lui Jasper si am ascultat mesajul lui.A spus ca nu a spus nimanui ce m-a auzit spunand si a jurat,ca nu era treaba lui sa spuna asa ceva chiar daca era sau nu adevarat.Apreciam asta,fratele meu Jasper era un baiat de treaba si ma bucur ca doar el a auzit ceea ce am spus.Emmett ar fi spus intregii lumi,crezand ca e amuzant.Si tata…pai,ma aventurez sa cred ca daca tata ar stii ca am sentimente romantice pentru fata am fi amandoi in pericol.M-ar fi certat pentru ca eram atat de prost si nici nu vreau sa-mi imaginez ce i-ar face ei.Probabil o va face sa dispara.Nu are nimic impotriva Isabellei,sunt sigur,dar eu sunt printul lui si singurul care ar vrea sa-i calce pe urme.Nu am nici cea mai mica idee cum s-ar comporta restul lui cu printul daca s-ar indragosti de sclava lui.Ar fi fost o rusine pentru tata.Nu stiu,sincer,dar nu exista nici o cale de a discuta acest subiect cu el.

Nu este nici-o cale prin care pot s-o evit, deoarece ar crește suspiciunile. Și știam bine că dacă am s-o evit nu-mi va face sentimentele să plece. Voi fi prietenul ei – puteam face asta. Puteam fi prieteni. Îmi voi ține sentimentele sub control, voi face orice dacă viața ei depinde de asta. Și probabil o făcea. Nu puteam s-o omor din cauza hormonilor iraționali și pentru că nu mi-am putut controla impulsurile.

Am oprit in fata casei si am coborat din masina. Mi-am facut drumul spre casa si m-am oprit in holul de primire. Am auzit TV-ul in living si am mers in acea directie. M-am oprit si am zambit cand am vazut-o pe Isabella stand pe canapea cu telecomanda in mana, cu capul lasat intr-o parte. Dormea.

Am luat ușor telecomanda din mâna ei și am închis televizorul. Am observant că avea pielea de găină si m-am dus la al doilea etaj, luând o patura din dulap. M-am dus inapoi jos si am acoperit-o cu grija, nevrand sa-i fie frig.

Am mers in bucatarie si am luat ceva de baut,urcand apoi in camera mea.Am sarit in dus si m-am spalat,luand niste boxeri pe mine si o pereche de blugi.Am luat un tricou din dulap si am coborat jos din nou.

Am luat niste biscuit din bucatarie, avand nevoie sa pun ceva in stomac. Am varsat niste apa pe podea cand luam o aspirina asa ca am sters-o cu un prosop. M-am dus in spalatorie si am aruncat prospul in cosul de rufe. M-am intors si m-am indreptat catre bucatarie cand am auzit vocea inocenta si dulce.

“Edward”

M-am oprit si am zambit,crezand ca vorbea din nou in somn.M-am strecurat in camera ei in fiecare noapte si am auzit-o pronuntandu-mi numele in somn.Am inceput sa ma intreb daca are vreun al saselea simt si stia ca sunt aproape si de aceea imi pronunta numele.

M-am intors catre ea,avand nevoie sa vad zambetul acela mic,care juca pe buzele ei de fiecare data cand imi pronunta nume,si am inghetat.Ochii mei au fost uimiti atunci cand au intalnit irisii maro-ciocolatii.Era treaza si se holba la mine.

“Hey” am spus.Ea a zambit.

“Hei” spuse ea usor.

Mi-am trecut mana prin par, gandindu-ma la ce sa fac. Vroiam sa stau jos cu ea, insa stiam ca trebuie sa-mi car curul pana la scoala sis a ajun cel putin la ultima ora. Ultima ora aveam sportul cu antrenorul Clapp si luand in considerare ca el este antrenorul meu de football va incerca sa ma ucida cu pedepse pentru ca am lipsit la ora lui.

Ea se uita direct la mine, intrebandu-se de ce naiba stateam acolo. Am suspinat,si am suspinat din nou, si m-am dus la ea. Am luat telecomand si am mutat patura pentru a ma aseza langa ea. Ochii ei ma implorau si era o invitatie pe care nu o puteam refuza.

„Arati mai bine azi,” am spus, dand drumul la televizor. Am inceput sa caut prin canale, incercand sa gasesc ceva decent la mijlocul dupa-amiezii.

“Ma simt mai bine” spuse ea. Am incuviintat si am mutat pe un program “Americas Funniest Home Videos”. M-am asezat din nou pe canapea.

„Nu se presupune ca trebuie sa fii la scoala?” a intrebat ea dupa un moment. M-am uitat la ea.

“Evident” am zis zambind.”Dar eu nu sunt cunoscut pentru ca fac ceea ce trebuie sa fac.”

Ea a zambit. „Rebel,” a spus ea.

Am zambit. Eram surprins cat de relaxate erau lucrurile. Ma asteptam la o tensiune ciudata, mai ales din cauza chestiilor care s-au intamplat intre noi pana acum, dar ea parea mai relaxata acum decat niciodata.

A fost tacuta pentru un moment asa ca m-am uitat la ea, ridicandu-mi sprancenele cand am vazut ca se holba la pieptul meu. M-am uitat in jos, si am realizat ca inca nu mi-am pus tricoul pe mine, si am vazut ca se uita la tatuajul de pe pieptul meu.

“Timpul vindeca orice rana” am spus. Ochii ei s-au indreptat spre mine si fruntea ei se increti.

„Ce?”

Am oftat. ”Tatuajul de pe pieptul meu. Il tempo guarisce tutti i mali. Inseamna ‘Timpul Vindeca Orice Rana’.”

„Oh,” a spus ea usor. „Nu vroiam sa ma holbez. Doar ca eram curioasa despre ele.”

Am zambit usor. ”E in regula. Jasper, Emmett, si eu avem asta; am mers si le-am facut impreuna.Tatuajul de pe spate este creasta familiei Cullen.”

Ea a aprobat. „Si cel de pe mana ta?”

Am oftat. ”E un desen al claddagh-ului, standuri pentru dragoste, prietenie si loialitare. Este un simbol irlandez, de aceea se afla intr-un trifoi. Mama intotdeauna purta un inel claddagh, tata i l-a daruit.”

Am devenit usor incomod cand am mentionat-o pe mama. Ea s-a uitat la mine surprinsa si am realizat ca probabil nimeni nu a mentionat-o pe mama in prezenta ei, si probabil ca este curioasa de ce ea nu e aici. Totusi nu eram pregatit sa am conversatia aceea, asa ca am schimbat subiectul repede.

“Mai am un tatuaj pe incheietura,Fiducia Nessuno.”

Ochii i s-au marit de surpriza. „Ai un tatuaj pe incheietura?” a intrebat.

Am zambit si am incuviintat. ”Il acopar cu ceasul meu deobicei,de aceea nu ai observat”. Mi-am dat jos ceasul si mi-am intors mana, aratandu-i incheietura. Cuvintele erau scrise de-a lungul venelor cu litere mici.

Si-a intins mana si si-a trecut degetele usor peste cerneala. Am simtit furnicaturi in mana de la atingerea ei si am inchis ochii.

“Ce spune?” intreba ea usor,uitandu-se inca la el.

Am oftat, tragandu-mi mana departe de ea si mi-am pus ceasul la loc. „Fiducia Nessuno. Sa Nu Ai Incredere In Nimeni.”

M-am uitat la ea si i-am vazut zambetul,incuviintand.Credeam ca ea era singura dintre toti care va intelege.Imi imaginez ca nici ea nu si-a permis sa aiba incredere in cineva.

„Au durut?” a intrebat dupa cateva minute. Am zambit.

“Oarecum. Cel de pe incheietura a durut mai rau. Dar am simtit o durere mai mare”. Ea incuviinta din nou. ”Pot sa te intreb ceva?” am intrebat dupa un moment.

S-a uitat la mine si a dat din cap. „Desigur.” a spus usor.

“De ce nu iei cina cu noi?” am intrebat, curios. Parea surprinsa de intrebarea mea si incepu sa-si muste buza de jos. ”Adevarul. Oricare ar fi raspunsul pot sa suport.”

Ea a oftat. „Imi era frica sad au ochii cu tine.” a spus dupa un minut. Am aprobat, usor surprins ca m-a ascultat si a spus adevarul, insa nefiind surprins de raspuns. Aveam un sentiment ca era din cauza ca ma evita.

“Atunci de ce nu mananci cu noi acum? Nu prea ma mai eviti acum. Nu ca sunt constient oricum.”

A ridicat din umeri. „Presupun ca nu se simte correct. Cineva ca mine nu ar trebui sa doarma in aceasi casa cu cineva ca tine, mult mai putin sa stea la aceasi masa la cina.”

M-am uitat la ea incredul. ”Doamne, fato, cineva a facut o treaba data dracu cu tine. Cu oricine ai fost inainte sa vii aici trebuie sa fi fost un cap de p**a.”

A zambit, insa zambetul nu i-a atins și ochii, care erau plini de tristețe și disperare. „Nu sunt așa de sigură că  poate fi învinovățit în totalitate pentru cum m-a tratat, considerând că copiii sunt un produs al mediului lor. La urma urmelor, stim numai ce suntem invatati. Exemplul nu este lucrul principal pentru a influenta pe altii. Este singurul lucru, Stapane Edward.

Ochii mei au inghetat si ma uitam la ea cu soc.A sunat precum Yoda din Razboiul Stelelor,intelepciune calma si deconecatata.Nu era nici o viata in cuvintele ei,nici o emotie in vocea ei.Suna precum un robot,creand scuze pentru felul in care a fost tratata.M-a numit Stapan pentru numele lui Dumnezeu.Si tocmai l-a citat pe Albert Schweitzer?!

Eram uimit. Era mult mai mult despre aceasta fata decat lasa sa se vada.

“Esti sigura ca nu ai mers niciodata la scoala?” am intrebat repede.Ochii ei s-au largiit cand s-a uitat la mine.

„Sunt sigura. De ce?” a intrebat, expresia ei fiind speriata si putin vinovata, ca si cum ar ascunde ceva.

“Esti desteapta.Tocmai l-ai citat pe Albert Schweitzer pentru numele lui Dumnezeu.Cum ai stiu asta?”

A clipit de cateva ori, aratand inspaimantata si confuza. „Nu stiu, poate de la Stapanul Charles. Nu sunt in totalitate sigura de unde am auzit-o.”

Am ridicat o spranceana,holbandu-ma la ea pentru un moment.Arata aproape vinovata si aveam suspiciunea ca ascundea ceva de mine si nu-mi placea.

„Ai stat cu tipul ala Charles toata viata ta?”, am intrebat curios.

A ezitat. ”Cred ca poti sa spui asta. El nu a devenit stapanul meu pana cand au murit parintii lui iar eu aveam 12.”

„Ei erau la fel de rai ca el?”. Ea a dat din umeri si si-a scuturat capul. Arata incomoda cand vorbea despre asta, insa doream cu adevarat sa-i stiu istoria. Ma simteam ca si cum ar ascunde ceva de mine, si asta mi-a intrat sub piele.

“Ei erau indiferenti in general.Bataile nu au inceput pana au murit ei si s-au inrautatit atunci cand sotia stapanului a aflat ca….” a inceput si apoi a tacut repede.Isi musca buza nelinistita.

„Ce a aflat?” am intrebat eu.

A ezitat.”Cand a aflat despre parintii mei,domnule”

Fruntea mi s-a incretit. „Parintii tai?” am intrebat confuz.

Ea incuviinta.”Doamna m-a urat cand a descoperit ca Stapanul Charles era tatal meu”

Ochii mi s-au marit de surpriza, socul trecat in valuri prin mine. Nenorocitul ei de tata i-a facut asta?

“Stapanul tau era tatal tau?” am intrebat neputand sa cred, pe jumatate strigand. Parea rusinata si si-a indepartat privirea, incuviintand.

„Mama era sclava in familia lui, iar acesta o folosea pentru placere. Nu intentiona ca eu sa fiu creata, si am fost nascuta doar pentru ca mama a tinut secretul.”

Am oftat puternic, masandu-mi puntea nasului. Creatorul si sangele ei i-au facut asta. Asta era atat de rautacios.

„Asta este a dracu de gresit. Propria ta familie? Asta ester au, lipsit de etica. Ar fi putut sa te trateze mai bine. La dracu, ar fi trebuit sa te trateze mai bine.”

Ea zambi.”Presupun ca au crezut ca daca ma lasau sa traiesc erau corecti.Puteam sa fi fost omorata atunci cand m-au descoperit daca nu semanam foarte tare pe Charles pentru mama lui care a unit punctele si a realizat ca eram nepoata ei.Poate asta insemna pentru ei sa fie etici.”

Am fost tacut pentru un moment, oftand. „Un om este cu adevarat etic doar atunci cand el ajuta toate vietile pe care este capabil sa le asiste, si se micsoreaza atunci cand raneste ceva ce este viu.”  Am spus, scotand alt citat de Albert Schweitzer pe care il stiam. M-am uitat la ea si am vazut un zambet mic pe buzele ei, in timp ce imi absorbea cuvintele.

 Da, ea clar stia mai multe decât lăsa să se vadă.

23 comentarii

  1. prima:) frumos frumos:)


  2. superb…ador ficul acesta:D :):)


  3. ESTE SUPER CAPITOLUL
    MULTUMIM FETELOR SUNTETI EXTRAORDINARE
    ERI UN CAPITOL AZI UN CAPITOL
    MULTUMIM
    SI SPOR L ATRADUS
    ASTEPT CU NERBDARE CONTINUAREA


  4. TOTUL DEVINE DIN CE IN CE MAI INTERESANT


  5. frumos capitol,nu ma asteptam sa-l postati atat de repede.Felicitari!!!


  6. adorabil….sunte-ti uimitoare!!
    abia astept nextul…:X:X:X
    spor in continuare!!!(cat mai repede:>:*:*)


  7. super capitol.Ne-ai facut o mare surpriza cu postarea acestui capitol.Nu ma asteptam sa o faci asa de curand.Felicitari!!!Spor la tradus!


    • deci,nu vreau sa fiu sacaietoare dar mi se pare ca este un detaliu important:)
      eu si OANA traducem acest fic
      nu numai eu sau numai oana:)


  8. in romana……da, in romana suna mult mai bine! mura in gura!


  9. L-am citit in lb. engleza si am inteles cam 80% dar in lb romana normal ca inteleg mult mai bine. Asa ca tin sa va multumesc pt ca faceti o treaba minunata!


  10. Multumim, fetelor, pentru placuta surpriza de a continua traducerea!
    Asteptäm, cu neräbdare, continuarea. 😉 Lavinia.


  11. multumim mult Bia si Oana:X


  12. nimic nou?


  13. un fic adorabil:X:X:X
    multumim ca il traduceti:*:*


  14. uuff! tot…..nimic?


  15. superb x.. multumit pt ca il traduceti.. abia aqm am descoperit k il continuati voi .. faceti o treaba minunata.. si ficul e superb 😡


  16. Scz d intarziere…promit ca la urmatoru o sa fiu prima..asta dak ma anuntza Oana:P:D…Superb…astept actiunea aia cu care ma tot mituieste Onutza d cv timp:))…Pupici Deea:*


  17. Fetelor,…..chiar nimic????


  18. hummm, inca nimic. hai fetelor macar unul pe saptamana . ar fi super!


  19. astept next cat mai curand
    felicitari pt tradus


  20. cand e next-ul? hai fetelor, ca azi a fost martisorul….


  21. ok,a fost martisorul,dar nu avem timp de tradus in acest moment.
    cel putin eu
    am niste probleme si noh si nici oana nu cred ca are timp


  22. ah, asa trebuia sa spuneti…..ca nu aveti timp!



Lasă un comentariu