h1

14. Colti mistuitori

Agresivitatea, tenacitatea si sfidarea m-ar putea descrie, insa asta lasa impresia ca sunt rea si eu nu sunt asa. Oamenii se asteapta sa am colti” – Joan Jett

 

Edward Cullen

Isabella Marie Swan va insemna sfarsitul meu.

Era un individ complex – asta imi era clar acum. Pe cand statea in dormitorul meu si raspundea la intrebarile mele ridicole si iritante, a inceput sa picteze ceva pentru mine, aratand exact cat de profunda era ea.

Nu era ca majoritatea celor de varsta noastra. Viata ii oferise experiente pe care majoritatea celorlalti nu le vor percepe niciodata. Nu era ea educata, dar era al dracului de sigur ca era desteapta. Ea invatase lectii pe care tarfele ca Jessica Stanley si Lauren Mallory nu le vor invata niciodata. Invatase arta supravietuirii intr-o lume periculoasa, si o invatase cu sange, sudoare si lacrimi.

Simplul fapt ca avea curajul sa stea in fata mea si sa spuna crudul adevar ii adusese al dracului de mult respect in ochii mei.

Eram uimit de cat de multe aveam in comun cand ne-am mai apropiat. Lumile noastre pot fi diferite, dar ambele erau periculoase si niciunul dintre noi nu avea de ales. Ne nascusem asa, fortati sa ne adaptam pericolului. Poate ca ea nu vede asta, dar eu stiu exact cum este sa-ti fie teama sa platesti pentru greselile altora. Stiu cum este sa traiesti stiind ca viata ta se poate sfarsi dintr-un rahat care nu are de-a face cu tine.

Poate sa fie ea doar un copil de 16 ani in ochii celorlalti, insa eu o consideram o femeie al dracului de puternica. Cand se reduce la asta, ea ar fi in stare sa suporte orice cantitate de durere fizica pentru a-si alunga chinul emotional. Ar accepta o nenorocita de biciuire brutala in locul agoniei singuratatii. Ar indura oricata tortura daca asta ii aducea mama inapoi.

Si eu stiam exact cum se simte. Si stiam ce se intampla cand castiga acel chin emotional, cand nu era invins si alungat, pentru ca vad nenorocitul de produs al lui in fiecare zi cand ma uit in oglinda.

O intelegeam. Stand acolo in dormitorul meu, holbandu-ma la fata cu silueta firava, invinsa de viata, o intelegeam, al dracului. Traiam in lumi diferite, dar indurasem aceeasi tortura mentala. Si doream sa o ajut si sa fiu langa ea, si imi era teama, dar nu doream ca ea sa fie distrusa.

Statea acolo si spunea ca ma evitase pentru ca nu ma intelegea, fara sa-si dea seama ca semanam mult. Nimeni nu ma intelesese vreodata inainte si doream ca ea sa o faca. Aveam nevoie ca ea sa o faca.

Nu am putut sa dorm dupa ce a plecat Isabella. M-am foit si rasfoit jumatate de noapte, in final renuntand si dandu-ma jos din pat.

Era trecut de miezul noptii si in casa era o liniste totala. Am coborat si am luat ceva de baut, intorcandu-ma in camera mea. Am ezitat in holul dintre camerele noastre, ascultand intens. Se vedea lumina pe sub usa Isabellei, dar nu auzeam niciun zgomot inauntru. Am contemplat un moment inainte de a ridica mana sa ciocan usor, in caz ca era treaza. Cand nu s-a auzit nimic, am rotit manerul si am deschis usor usa.

Ea dormea intinsa peste asternuturi in pozitie fetala. Era ca si cum se imbratisa singura, incercand sa se pastreze intreaga. Am facut cativa pasi in camera si am lovit ceva. M-am uitat in jos si am vazut ca era un cocolos de hartie. M-am aplecat si am ridicat-o, ezitand putin inainte sa o indrept. Ma simteam ca si cand ii invadam intimitatea, si banuiesc ca asta faceam, dar se pare ca nu ma puteam abtine. Eram captivat de ea.

Am deschis hartia si am marit ochii de soc. Era un desen cu mine, in niste detalii al dracului de perfecte. Era aproape straniu de cat de precis era. Mi-a desenat chiar si pistruii ridicoli si acea cicatrice din partea dreapta a buzei de jos, pe care am capatat-o cand eram copil. Iisuse, majoritatea celor care ma cunosc de ani de zile nu observasera rahatul asta si fata asta le evidentiase, dupa ce abia daca ma privise.

Inima imi pulsa si am simtit umflatura din piept si am gemut incet, dorindu-mi ca rahatul asta sa inceteze. Doua saptamani si ea deja ma distrugea. Nu puteam sa incep sa simt ceva pentru ea pentru ca era prea periculos, insa nu puteam opri sentimentele. Ceva imi spunea ca era al naibii de prea tarziu sa mai dau inapoi.

Am mers si m-am asezat usor pe marginea patului. M-am holbat putin la desen, pierdut in ganduri. De ce ma desenase? Oare simtea si ea acelasi rahat ca si mine? Daca simtea, oare era si ea tot atat de al dracului de speriata si confuza ca si mine? Banuiesc ca intrebarea cea mai importanta era de ce dracului il mototolise si il aruncase. Poate ca ea chiar ma ura; poate ca desenase rahatul asta cu intentia de a-l distruge din moment ce in realitate nu putea face nimic sa ma raneasca. Poate ca era terapeutic, ca un rahat voodoo.

Patul s-a miscat putin si eu am inghetat, ridicand privirea la ea. S-a miscat putin, ochii ramanandu-i inchisi tot timpul. Era o persoana care nu se odihnea cand dormea.

A gemut usor in somn si eu am zambit, incercand inca o data sa ignor agitatia din pantalonii mei. Eram mult prea al dracului de hormonal, aveam nevoie sa tin asta sub control. Am privit cum deschide putin buzele si a mormait usor, sunete neinteligibile.

„Te rog”, a spus la un moment dat, avand o voce calda si sacadata. Am oftat, inchizand ochii. Imi doresc sa stiu ce gandeste, ce viseaza.

„Edward”. Cuvantul i s-a rostogolit pe buze dupa un moment, aproape ca o soapta. Am deschis ochii si am privit-o. Avea un zambet mic pe buze si am reactionat zambind, revenindu-mi acea umflatura nenorocita in piept.

La mia bella ragazza”, am soptit, intinzandu-ma si mangaindu-i usor obrazul. Fata mea frumoasa. A gemut, inclinandu-se instinctiv in atingerea mea.

M-am ridicat dupa un moment, ezitand inainte sa mototolesc din nou hartia si sa o arunc pe podea. Chiar imi doream sa o iau si sa o pastrez, dar stiam ca exista sansa ca ea sa observe ca lipseste si sa-si dea seama cine a luat-o.

Am mers in camera mea si m-am aruncat in pat. Am adormit si m-am trezit brusc la sunetul alarmei ceasului. Am marait si l-am lovit pana cand a incetat. Eram epuizat.

Am sarit sub dus si am aruncat pe mine o pereche de jeansi si un tricou. Mi-am tras pe mine haina tricotata de fotbal si m-am dat cu parfum. M-am incaltat cu o pereche de Nike albi si m-am indreptat spre parter.

Intarziam, Jasper si Emmett plecasera deja. L-am vazut pe tata stand in sufragerie la laptop si am intrat, asezandu-ma langa el. El s-a uitat la ceas si apoi la mine, stiind ca voi intarzia dracului la scoala, insa nu a spus nimic.

„Carlisle Cullen, luandu-si o zi libera. O sa ninga”, am spus. El a ras, scuturand din cap.

„Nu stiu daca as numi-o o zi libera, considerand ca poate fi o zi stresanta oarecare petrecuta la spital”, a spus el.

Am ridicat o spranceana la el. „Va fi atat de nasol?”, am intrebat.

A ridicat din umeri. „Probabil. Nu anticipez cum se va purta ea in legatura cu asta, insa o trec pe anticonceptionale si nu sunt atat de sigur de cum va reactiona la acest consult. Este virgina inca si probabil ca isi va iesi din minti cand va fi atinsa”.

Am dat din cap, dar nu am vorbit. Eram usor surprins ca era pura. Incercasem sa nu ma gandesc la istoria ei sexuala, stiind ca fetele care traiesc viata ei erau violate in mod repetat. Am simtit o usurare cu privire la asta, ca macar nu trebuise sa indure sa fie brutalizata in acel mod.

Tata s-a uitat la ceas dupa cateva minute. „Tocmai a sunat clopotelul la Liceul Forks”, a spus, aruncandu-mi o privire. Mi-am dat ochii peste cap.

„Bine, plec”, am bolborosit, ridicandu-ma. Mi-am luat geanta cu carti si m-am indreptat spre usa.

„Sa ai o zi buna”, a spus el.

„Mda, si tu. Succes”, am spus iesind. M-am urcat in Volvo si l-am pornit, luand viteza. A trebuit sa verific cand am ajuns la scoala, din moment ce aveam nevoie sa mi se dea voie sa intru la jumatatea primei ore. Ziua de scoala a trecut destul de repede si apoi am mers cu baietii sa mancam ceva inainte sa trebuiasca sa ne prezentam la fotbal.

Ne-am intors la scoala si ne-am schimbat in echipamente, facandu-ne incalzirea. Cand a inceput jocul, m-am fortat sa ma concentrez. A inceput bine, dar nici nu eram la jumatatea primului sfert, cand Tyler Crowley a fost daramat din pozitie si a lasat un atacant sa treaca de linie. Am fost eliminat inainte sa pot reactiona si am fost trantit cu putere la pamant. Rahatul asta a durut, durerea ricosand prin mine. M-am ridicat de pe jos si eram al dracului de nervos. Cand am parasit terenul, antrenorul Clapp mi-a spus sa ma calmez, ca nu o facuse cu intentie. Ma rog.

Mi-am auzit numele strigat si am aruncat o privire catre cele doua fete. Erau boboace, fete inocente. Nu fusesem cu niciuna dintre ele, dar ele chicoteu mereu in preajma mea, asa ca mi-am facut un scop din a flirta cu ele. Mi-am zugravit un zambet pe fata, jucandu-mi rolul.

M-am uitat in jur si l-am vazut pe Emmett, care mi-a aratat degetul. Am pus mana sub barbie si am dat un bobarnac, lasand-o sa cada. Obisnuiam sa-i vedem pe tipii din organizatia din Chicago facand rahatul asta tot timpul, aparent preferand sa spuna „du-te dracului” decat sa arate degetul. Am ras la el si m-am uitat langa el, privirea cazandu-mi pe Isabella. Am fost uluit de cum arata, fiind evident ca Alice se ocupase de ea. Era frumoasa. Se uita la mine, asa ca i-am facut cu mana. A parut sa fie uimita de gestul meu, dar a zambit si mi-a facut cu mana. Am zambit, fericit ca nu m-a ignorat – asta era o usoara imbunatatire, cel putin. A rosit si si-a ferit privirea si expresia ei era pur si simplu prea al dracului de draguta. Se putea desprinde fiind atat de inocenta si timida. S-a uitat din nou la mine si eu am ridicat o spranceana la ea si ea mi-a raspuns zambind timid. Am ras si am clatinat din cap. Mda, cu siguranta va insemna sfarsitul meu.

Restul meciului a trecut repede. Tyler nu a mai dat-o in bara, mai ales dupa ce l-am zgaltait in vestiar la pauza, si am castigat detasat. Dupa aceea eram cu capul in nori, euforic datorita victoriei, si cautam ceva tare de baut pentru a sarbatori.

Mi-am dat jos echipamentul si am facut dus, punandu-mi jeansii si tricoul. Am condus la petrecere, care avea loc acasa la un senior, si mi-am pus fundul pe masa. Cativa dintre coechipieri mi s-au alaturat si ne-am turnat de baut.

In momentul in care m-am asezat, adrenalina de la meci a inceput sa se estompeze si durerea a inceput sa se faca simtita. Spatele ma ucidea al dracului, avand muschii inflamati de la lovitura puternica. Am dat repede pe gat un pahar de Patrone.

Tanya a venit dansand, leganandu-si soldurile si incercand sa para sexy. S-a asezat in poala mea si am ridicat o spranceana la ea, dar ea nu a facut decat sa zambeasca seducator. Tanya era haioasa, am mai fost impreuna inainte, dar era tipul de fata care astepta ceva la schimb si eu nu eram genul care sa ofere.

I-am spus unuia dintre baieti sa-mi mai toarne un pahar, sperand ca alcoolul va diminua durerea din umeri si spate. Am ridicat paharul si eram pe cale sa-l duc la gura, cand am auzit vocea lui Alice din partea cealalta a incaperii. Am miscat capul in directia ei si am vazut ca o avea pe Isabella cu ea, ghemuita langa ea. Isabella ma privea cu o expresie uimita. Era greu de citit, parea probabil ranita sau trista sau suparata, dar ce era clar era ca nu se simtea bine. Puteam sa-i vad teama in privire, o puteam vedea tremurand usor de unde stateam.

M-am enervat. La ce dracului s-au gandit facand-o sa treaca prin asta? Era clar ca ea nu era pregatita pentru asta, de ce dracului ar fi? M-am ridicat, aproape sa o arunc pe Tanya pe jos. Am uitat chiar si ca tarfa statea pe mine. Am privit cum Mike Newton merge la Isabella si ii spunea ceva. Ea a tresarit si l-a privit, teama fiindu-i clara ca buna ziua, dar si-a zugravit un zambet pe fata pentru ca, bineinteles, ea nu putea niciodata sa fie o nenorocita de nepoliticoasa. Hristoase, prima iesire si ei o tarasc la o petrecere cu o gramada de tipi beti si respingatori care cauta sa si-o traga. Pot sa-i vad pe tipi uitandu-se la ea ca si cand era carne proaspata si asta m-a scos din sarite, m-a dezgustat. Era era prea al dracului de buna pentru asta, prea al dracului de buna pentru ratatii astia.

Am mers la ei si m-am holbat la Alice. Stia ca eram nervos, spunand imediat ca o duce acasa pe Isabella. Alice ma cunostea bine, nu-i era teama de mine, dar stia ca atunci cand ma enervam, uneori imi pierdeam controlul. Invatasera cu totii asta anul trecut. Dar era deja prea tarziu pentru ea sa repare asta, pentru ca dispozitia mea deja se schimbase si nu puteam sa uit pur si simplu expresia de pe fata Isabellei si sa ma intorc la distractie.

„Nu, o duc eu acasa”, am spus cu raceala. Alice arata ca si cand dorea sa se opuna, asa ca am ridicat o spranceana la ea, practic provocand-o. A oftat si a dat drumul bratului Isabellei, mormaind un la revedere si cerandu-si scuze. Isabella parea socata de toata treaba, doar se holba la noi aratand complet speriata.

Am apucat-o de incheietura si ea s-a ferit de atingerea mea. L-am impins pe Newton, care parea sa fie amuzat de situatie, si i-am aruncat o privire care spunea foarte clar „nici macar sa nu indraznesti”. Eram nervos si stiam ca faceam o scena, dar nu ma puteam abtine. Am tras-o pe Isabella afara din casa si din fericire nu a incercat sa ma opreasca sau sa mi se opuna. Cand eram departe de toata lumea, i-am dar drumul la incheietura, dar ea a continuat sa ma urmeze in liniste. Am descuiat si deschis portiera de la Volvo fara sa spun un cuvant si abia uitandu-ma la ea cand a trecut pe langa mine si a urcat. Am inchis usa destul de tare, enervat ca fusese pusa sa treaca prin asta. M-am urcat la volan si am pornit masina, zburand imediat de pe bordura. Am dat drumul la casetofon, sperand ca muzica ma va distrage si poate ma va calma, din moment ce de obicei avea acest efect asupra mea. Am condus prin oras si am marait, apasand pe frane cand am ajuns la semafor. Singura masina de pe nenorocitul de drum si singurul blestemat de semafor din acest oras ridicol si este rosu.

M-am uitat la Isabella. Fata ii stralucea la lumina lunii si puteam sa vad ca obrajii ii erau brazdati de lacrimi, curgandu-i rimelul din ochi. Am marait si m-am intins sa o sterg dorindu-mi sa nu planga si putin confuz cu privire la motivul pentru care plangea. „Esti bine, esti ranita?”, am intrebat.

Isabella a scancit si s-a ferit de mine, intorcandu-se sa ma priveasca cu teama. M-am incruntat si mi-am dat seama ca ei ii era dracului frica de mine. Reactia mea o speriase dracului mai rau decat petrecerea.

Furia imi clocotea si am lovit cu mainile de volan, injurand pentru ca eram nervos. Am fost atat de prost, as putea vreodata sa nu o dau in bara in preajma acestei fete? Semaforul s-a facut verde si am accelerat.

„Hristoase, nu am vrut sa te sperii. Am un temperament, dar nu am avut intentia sa-l folosesc cu tine”, am spus dupa un moment. Ea nu a raspuns, doar statea si se holba pe geam. Inca plangea incet si asta mi-a facut inima sa ma doara. Ce era cu fata asta?

Am condus direct acasa, tragand in fata casei si parcand. Ea a deschis portiera si a coborat inainte sa ajung eu sa fac asta. S-a indreptat spre casa si eu am alergat dupa ea. Am scos cheile si am deschis usa din fata, intrand sa dezarmez alarma. Isabella m-a urmat inauntru, oprindu-se in hol. „Imi pare rau ca a trebuit sa pleci de la petrecerea ta. Imi pare rau daca seara ta s-a ruinat din cauza mea”, a spus incet. Am oftat.

„Nu este vina ta. Si seara mea nu s-a ruinat. Oricum nu aveam dispozitie pentru rahatul din seara asta”, am spus.

Ea m-a privit surprinsa. „Dar iubita ta, domnule…”, a inceput. M-am incruntat confuz inainte sa-mi dau seama ca vorbea despre Tanya, pe care o vazuse stand in poala mea. Am ras, probabil putin prea tare pentru ca ea a tresarit surprinsa.

„Eu nu am iubita, Isabella. Fata aceea nu inseamna nimic pentru mine, nu-mi pasa deloc de ea”, am spus.

Ea s-a holbat la mine un moment inainte sa dea din cap si sa priveasca in pamant. Am oftat. „Uite, hai sa ne uitam la un film sau ceva de genul asta”, am sugerat.

„Bine”, a spus dintr-o data, inca holbandu-se in pamant. Am marait, intinzandu-ma si apucandu-i barbia si ridicandu-i capul pentru a ma privi.

„Asta este un ‘Bine, chiar vreau sa vad un film impreuna cu tine, Edward‘ sau este un ‘Bine, voi face orice dracului spui tu pentru ca eu cred ca asa trebuie‘?”, am intrebat. Ea doar se holba la mine si eu am zambit usor. „Poti sa nu fii de acord cu mine, stii. Poti sa te opui si sa ma refuzi daca vrei. Nu am de gand sa te pedepsesc sau sa te lovesc sau ceva din rahaturile astea. Poti sa tipi la mine, daca asta te face sa te simti mai bine. Adica, probabil ca voi tipa si eu la tine pentru ca asta fac eu, dar nu am de gand sa ma ating fizic de tine. Asa ca, fii libera sa-mi spui sa ma duc dracului daca asta vrei, dar nu spune ‘bine’ pentru ca nu stiu ce dracului vrei sa spui prin asta”.

„Bine”, a spus parand uimita. Am marait, clatinand din cap. Nu ajungeam nicaieri, dracului.

„Uite, am de gand sa merg in sufragerie, sa pun un film si sa-mi pun fundul pe canapea sa-l urmaresc. Daca mi te alaturi sau nu, tine in totalitate numai de tine”, am spus. A dat din cap, asa ca m-am intors si m-am indreptat oftand spre sufragerie. Asta era cu totul prea al dracului de complicat.

Am aprins lumina si am deschis un dulap, uitandu-ma printre dvd-uri. Am scos Ladder 49 pe care nu-l vazusem inca si despre care Emmett tot palavragea intruna. L-am pus si am stins lumina, asezandu-ma pe canapea cu telecomanda. Mi-am scos pantofii si mi-am pus picioarele pe masuta, motaind in timp ce am dat drumul la film.

Ea nu a venit. Era o liniste totala cu exceptia sunetului de la film, asa ca nu-mi puteam da seama ce dracului facea ea, intrebandu-ma daca nu cumva inca statea acolo nemiscata. Insa ea era atat de silentioasa ca si daca se misca, probabil ca nu as fi auzit nimic. Ar fi un nenorocit de criminal bun la cat de tacuta era, asta era sigur.

Dupa aproximativ zece minute, am auzit un zgomot in bucatarie, sunetul unui dulap inchizandu-se. Cateva momente mai tarziu, am vazut miscare cu coltul ochiului si am ridicat privirea, mirandu-ma. Isabella s-a oprit in fata mea, intinzand un pahar. Nu ma privea, parea ca imi evita intentionat privirea. Am luat paharul de la ea si ea s-a asezat pe canapea langa mine, lasand putina distanta intre noi. Avea un pahar cu apa si a luat o inghititura, asezandu-l pe masa.

M-am uitat la paharul meu si l-am dus la buze luand o inghititura. Am fost socat in momentul in care lichidul mi-a atins papilele gustative – era cola cu cirese. Si nu era imitatia de cola cu cirese pe care o cumperi la cutie, era un nenorocit de suc de cirese adevarat amestecat cu cola. Am ridicat paharul la lumina si am vazut ciresele deasupra.

Am fost uimit. Mama obisnuia sa-mi faca asa ceva aproape in fiecare zi nenorocita dupa ce veneam de la scoala, cand eram un pusti. Adica, stiam ca isi va da seama ca imi place cola cu cirese din moment ce am cumparat 12 baxuri de la supermarket. Dar ca ea sa-si iasa din ale ei si chiar sa-mi pregateasca una adevarata, cand putea sa-mi aduca o cutie din frigider? Asta m-a luat prin surprindere. Eram obisnuit sa fiu rasfatat, dar ca ea sa faca ceva atat de al dracului de grijuliu pentru mine, m-a uimit.

„Multumesc”, am spus dupa un moment.

„Cu placere”, a spus ea cu blandete. Am aruncat o privire spre ea si am vazut ca urmarea filmul cu intensitate, cu picioarele bagate sub ea pe canapea si cu capul usor inclinat intr-o parte. Se schimbase, ceea ce e de inteles de ce ii luase atat de mult, si purta o pereche de colanti negri si un maiou albastru deschis. Isi prinsese parul intr-o coada de cal si parea chiar lejer, insa il stransese foarte bine. Tot arata bine.

„Ai mai vazut asta?”, am intrebat dupa un timp. A intors capul sa ma priveasca intrebator, ca si cand era o intrebare idioata. Am chicotit, realizand ca probabil ca da. „Nu stiam, pe bune. Adica, ai petrecut ceva timp cu fratii mei asa ca nu stiu la ce te-ai uitat cu ei”.

„Ne uitam la Jeopardy”, a spus ea. Eu am ras.

„Jasper iubeste rahatul ala. Cu toate ca e varza la asta, retardatul. Uneori ma intreb daca ii functioneaza bine creierul”.

„El este mai bun decat mine”, a ridicat ea din umeri. Cuvintele ei erau normale, dar m-am simtit imediat prost, ca si cand practic tocmai relevasem ca ea era o proasta la cel mai scazut nivel.

„Nu am vrut sa spun ca…”, am inceput oftand. Mi-am trecut mana prin par, nervos. A intors fata sa ma priveasca si a zambit trist.

„Stiu, este de inteles. Nu sunt chiar educata”, a spus. Era o urma de tristete si nazuinta in vocea ei si m-am intrebat daca isi dorea sa invete. Prima doamna pe care am avut-o, Nona, nu avea nicio dorinta sa invete ceva. Se obisnuise cu viata ei si nu s-a mai obosit sa faca ceva in sensul asta dupa ce am achizitionat-o noi. Cea de-a doua tarfa nu statuse atat de mult incat eu sa-i invat numele, mai ales altceva despre ea. Isabella era inca tanara, era perfect capabila sa invete.

M-am gandit sa-i vorbesc despre asta, dar inainte sa o fac mi-a sunat telefonul. L-am luat de unde il pusesem, de pe masa, si m-am uitat la ecran – era Jessica Stanley.

L-am oprit si l-am asezat langa mine, indreptandu-mi din nou atentia la film. A piuit un mesaj, dar l-am ignorat. Mai putin de cinci minute mai tarziu, a inceput sa sune din nou. Am oftat si m-am uitat la el, oprindu-l inca o data. Tanya, de data asta.

A sunat a treia oara, din nou Jessica, si am inchis soneria. Isabella a continuat sa ma priveasca, parand ca parca se simtea prost. Am aruncat telefonul pe masa si m-am ridicat maraind de la durerea de spate si umeri. Isabella a tresarit rapid, atat de repede, ca m-a uimit si m-am incruntat la ea.

„Ai nevoie de ceva?”, a intrebat. Mi-am dat ochii peste cap.

„Aseaza-te si relaxeaza-te, uita-te la film. Ma intorc imediat”, am mormait.

S-a asezat ezitand si eu am iesit, indreptandu-ma instantaneu catre scari. Le-am urcat rapid in dormitorul meu, deschizand usa trantind-o. Am mers la biroul meu, scotand cheile si descuind sertarul. Am zambit larg – ascunzatoarea mea secreta.

M-am uitat printre sticlele cu tarie, scotand o sticla de vodca Goose Grey. M-am gandit sa iau si o bila si niste iarba, dar m-am gandit mai bine, nestiind ce parere avea ea despre rahatul asta. Nu doream sa fac asta in fata ei si sa sfarsesc jignind-o. Am incuiat sertarul la loc si am coborat scarile.

M-am intors in sufragerie si m-am asezat la loc langa Isabella, stand usor mai aproape de ea decat inainte. Am aruncat o privire si am vazut ca ea ma privea curioasa. „Totul este mai bine cu putina tarie”, am spus ridicand din umeri. A zambit usor. Am desfacut sticla si am turnat putin in bautura mea, ezitand sa duc sticla la gura si sa beau. M-am strambat putin la gust si mi-am imaginat ca expresia pe care o aveam trebuie sa fi fost urata pentru ca Isabella a izbucnit in ras. A marit ochii si se holba socata la mine.

„Aaaa…”, a inceput. Am zambit si am clatinat din cap.

„Doar o inghititura, nu te va omori”. A inceput sa-si muste buza de jos si parea nervoasa, dar a intins usor mana sa ia sticla. A respirat adanc, holbandu-se la sticla, inainte sa o duca la gura si sa bea. A luat o inghititura mica si a trecut-o un fior, avand pe fata o expresie de dezgust. A intins sticla departe de ea si a inceput sa tuseasca. Am chicotit si am luat sticla de la ea, luand o alta inghititura. Am pus sticla pe masa si mi-am arcuit spatele, ducand mana sa ma masez la ceafa.

„Te simti bine?”, a intrebat Isabella. Am aruncat o privire si am vazut ca ma privea cu o expresie curioasa pe fata. Am oftat.

„Da, doar putina durere de la lovitura aceea. Probabil ca maine va trebui sa merg la chiropractician sau la masaj sau la rahaturi de genul asta”, am bolborosit. Ea a zambit.

„Ti-as putea face un masaj”, a spus cu nonsalanta, ridicand din umeri. Am ridicat o spranceana la ea, luat putin prin surprindere de oferta ei.

„Nu trebuie sa faci asta”, am spus. Ea a zambit din nou.

„Stiu, dar m-am gandit sa ma ofer”. M-am holbat la ea un moment, nesigur de ce sa spun. Sa fiu de acord ca un putoi nenorocit si sa las fata sa-mi faca masaj? Adica, nici macar nu stiam daca ea are habar de ceea ce face si probabil ca nu ma va ajuta la durere, dar o parte din mine pur si simplu urla sa-i simta atingerea. Da, obisnuitul adolescent hormonal.

„Bine”, am spus dupa un timp ridicand din umeri. A zambit si si-a modificat pozitia astfel incat spatele ei era ridicat de spatarul canapelei. A facut loc intre picioarele ei si a batut canapeaua. Am ras usor, putin neincrezator, ridicandu-ma si luandu-mi bautura. M-am asezat incet intre picioarele ei. Am inceput sa regret asta imediat ce mi-am simtit penisul intarindu-se. Picioarele ei erau lipite de mine, pieptul al naibii de aproape de spatele meu. Puteam sa simt caldura radiind din ea, si nu mi-a scapat faptul ca ma aflam intre coapsele fetei. Adica, nu era deloc ceva sexual, am futut o multime de tipe si am fost intre o gramada de coapse decat sunt in stare sa-mi amintesc, dar felul in care eram era intim, aproape prea al dracului de intim. Inima a inceput sa mi-o ia razna in asteptarea atingerii ei. Ea a ezitat si m-am intrebat daca avea aceleasi ganduri, daca fiind atat de apropiati ii provoca si ei chestii ca si mie.

Dupa un timp, am simtit tricoul ridicandu-se si mainile ei pe sub el, pe spatele meu. M-au trecut furnicaturi pe coloana la atingerea ei, acea senzatie de electricitate trecand prin mine. Am gemut incet si am inchis ochii – rahatul se simtea bine. Si-a plimbat mainile in sus si in jos pe spatele meu, de cateva ori, usor, ca aproape ca ma gadila, si a inceput sa-mi provoace chestii in corp. Niciodata nu mai fusesem atins asa. Era bland si aproape iubitor si asta m-a speriat al dracului, si doream ca ea sa se razgandeasca si sa ma impinga, dar o mare parte din mine isi dorea sa nu se mai opreasca deloc. Eram intr-un asa conflict, ca era ridicol.

M-am intins si am apucat tricoul, scotandu-l rapid cand mi-am dat seama ca ar fi mult mai al dracului de usor pentru ea daca nu-l aveam pe mine. Ea s-a incordat aproape instantaneu si respiratia i s-a accelerat cand si-a oprit mainile intre umerii mei, facandu-ma sa ma intreb daca nu facusem o greseala. Nu doream sa o fac sa se simta neconfortabil. M-am gandit sa ma ridic si sa-i spun sa o lase balta, dar a vorbit ea prima.

„Ar merge mai bine cu niste lotiune sau ceva de genul asta”, a spus ea. Am chicotit si m-am ridicat, mainile ei alunecand usor de pe spatele meu. Am mers la baie, am aprins lumina si m-am uitat in jur. Am deschis dulapul si am gasit niste ulei pentru bebelusi. M-am uitat atent la el, intrebandu-ma ce dracului cauta in baia pentru oaspeti de jos, dar am vazut ca inca era nedesfacut, asa ca l-am luat. Nu as pune mana pe o sticla inceputa de ulei pentru bebelusi din casa mea, stiind ca probabil l-a folosit cineva in scopuri murdare.

„Asta va merge?”, am intrebat intrand in sufragerie si tinand sticla la vedere. Capul Isabellei s-a smucit in directia mea cand mi-a auzit vocea. Am ranjit, fara sa-mi scape faptul ca privirea ei a zabovit putin pe pieptul meu, inainte sa ma priveasca in ochi.

„Da, e perfect”, a spus, privirea coborandu-i iar la pieptul meu. Mi-am dres vocea si atentia ei a revenit la fata mea. Am ridicat o spranceana la ea si am zambit. Ea a capatat o frumoasa nuanta de rosu si s-a uitat in alta parte, ceea ce m-a facut sa rad.

I-am dat ei sticla si m-am asezat la loc intre picioarele ei. A deschis-o si a turnat putin in mana inainte de a o aseza langa ea. Si-a dus mana pe spatele meu si a apasat ferm, plimbandu-le catre umerii mei. Am fost socat de cat de ferma ii era atingerea acum. Am gemut cand a inceput sa-mi maseze umerii cu determinare, in sus catre gat. Mainile i se plimbau de sus in jos pe spatele meu in mod repetat si am simtit cum mi se relaxeaza muschii sub atingerea ei. A continuat asa o vreme si am inchis ochii, incapabil sa nu gem ca o tarfulita. Se simtea al dracului de fantastic, cu singuranta ca ea stia ce facea.

Atingerea ei s-a imblanzit dupa o vreme si am gemut, nevrand ca ea sa se opreasca. Mainile ei imi mangaiau spatele cu tandrete si am simtit-o trasand liniile tatuajului dintre omoplatii mei. Mana ei stanga a continuat sa maseze in jos si cu degetele imi trasa cicatricea din lateral. Rahatul asta m-a gadilat si m-am cutremurat usor. A dus una dintre maini pe coloana vertebrala pana pe gat. Am inclinat capul pe spate si degetele ei s-au infipt in parul din spatele capului. Am gemut cand m-a trecut un alt fior, atingerea ei nu-mi mai relaxa muschii, ci acum era aproape al dracului de senzuala. Si-a oprit miscarile si am fost sigur ca se va retrage, dar nu a facut-o. Dupa cateva secunde, mainile ei au inceput sa maseze iar, degetele plimbandu-se prin parul meu dezordonat, unghiile scurte zgariindu-mi usor scalpul.

Incepeam sa respir greu si ma infierbantam de-a binelea si stiam ca trebuia sa ma opresc. Amandoi trebuia sa incetam. Era al dracului de gresit, dar, Dumnezeule, era atat de bine. Aproape ca tremuram de cat de bine era, de cat de disperat eram dupa atingerea ei.

Am crezut ca am auzit ceva si am deschis ochii. Am vazut lumina aprinzandu-se in hol, indicand miscare afara. Am intins o mana in spatele meu si am apucat mainile Isabellei, oprind-o.

„E cineva aici”, am spus. Ea s-a incordat imediat. I-am dat drumul la maini si m-am ridicat. Ea a sarit de pe canapea, trecand pe langa mine si indreptandu-se spre scari. Am urmarit neincrezator cum ea le urca al dracului de repede si dispare. Am clatinat din cap si mi-am luat tricoul, punandu-l pe mine.

M-am aruncat la loc pe canapea cand s-a deschis usa de la intrare. Am auzit imediat rasetul lui Alice si mi-am dat ochii peste cap. Am ridicat cola cu cirese, in care se topise gheata, dar nu mi-a pasat deloc si am dat pe gat toata chestia. Am luat o cireasa si am bagat-o in gura, mestecand la ea in timp ce am luat telefonul.

Alice si Jasper au intrat si s-au oprit, bineinteles intrebandu-se ce dracului faceam stand pe intuneric cu ecranul televizorului albastru, din moment ce filmul se terminase. In ultima ora avusesem 8 apeluri si peste o duzina de mesaje de la tarfe.

„Isabella este bine?”, a intrebat Jasper dupa un moment. Am dat din cap, fara sa ma deranjez sa-l privesc.

„Nu am crezut ca se va speria”, a spus Alice incet, asezandu-se langa mine. I-am aruncat o privire rapida, razand sec.

„Sa fiu blestemat, credeam ca Mary Alice Brandon era hop-hop-stie-tot”.

14 comentarii

  1. imi cer scuze
    mam incurcat
    daca puteti stergeti mesajul ca sa nu incurce


  2. ei bine…..de acum incolo, chiar ca va tin pumnii! astept cu interes next-ul!


  3. Fetele mele:X..cand zicea-ti ca faceti cap 15?:))Oricum eu am citit pana aici:X…shi mor dupa continuare:XPupici Deea:*


  4. am recitit cele 14 capitole si de abia astept sa vina 15:P


  5. mmmmmmm……nimic NOU?


  6. imi place foarte mult….ce bine ca snt mai lungi capitolele…astept cap.15 😀


  7. cand urmatorul:):*
    minunat ador povestea asta:X


  8. hop hop stie tot:))chaitr haios.sper sa evolueze relatie dintre ei 2


  9. nimic?


  10. Inca nimic, mai asteptam….


  11. am inceput sa citesc fictiunea acum doua zile si imi place la nebunie.Stiu ca a mai aparut intrebarea asta de cel putin 6 ori,dar cand urmatorul capitol?????Pupici :*…


  12. asteptarea’i grea


  13. sry k nu am comentat pana akma…dar am fost prea concentrata sa citesc toata poveste…imi place la nebunie sh abia astept urmatorul capitol…spor la scris…!!!


  14. scz ca nu am mai postat….
    am citit cele 14 capitole….
    superb ficul….
    bafta cu nextul!!!!



Lasă un comentariu